¿Qué es HapkidoMuSul?

        El HapkidoMuSul sorgeix de les riques i variades tècniques de les arts marcials i tradicions que s’han desenvolupat a Corea al llarg dels anys. No és un esport ni tampoc un simple mètode oriental de defensa personal, sinó que es un art marcial complet l’objectiu del qual és  el benestar i la conservació les Arts Marcials Tradicionals Coreanes.

      Combina tècniques de mans i de cames, projeccions, caigudes, tècniques de luxacions, aplicacions de punts de pressió a diferents parts del cos i el maneig de diferents armes tradicionals, tot això utilitzant un estil dinàmic que combina la duresa amb la suavitat, la rapidesa i la fluïdesa, ajudant-se d’exercicis de meditació i respiració per millorar i mantenir la salut.

  En termes filosòfics HapkidoMuSul simbolitza humilitat, autodisciplina, lleialtat i respecte als altres. El resultat que persegueix el conjunt de tots aquests aspectes no és cap altre que el d’assolir una vida llarga i saludable.

        El HapkidoMuSul es pot practicar a qualsevol edat, començant des de la infantesa (5 anys) fins a la maduresa. El seu sistema, fàcil d’assimilar, s’adapta als diferents tipus de persones en quant a flexibilitat, força, memòria, coordinació, etc. Pot ser practicat per dones i homes perquè no es necessiten condicions especials per a la seva pràctica i cobreix tots els aspectes de les arts marcials, donant als alumnes un bon coneixement .

 Es realitzen exercicis en grup, per parelles i individuals, seguint un programa molt ampli que fuig de tota agressivitat i pensat perquè l’alumne que segueixi una constància pugui aconseguir sense dificultat els diferents cinturons de color i graus. Les classes es divideixen en funció de l’edat i en arribar a un cert nivell es comença a practicar amb les armes tradicionals (pal llarg i curt, espasa, cinturó, bastó, arc, etc.).

About the post

Artes marciales

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: